Profi Beltéri Ajtók bevezető áron!

Az ajtókat kiszállítjuk, szükség esetén a régit kibontjuk, elszállítjuk és tisztán hagyva a környezetet problémamentesen építjük be rövid időn belül!

Telefon: +3670 672 36 79

CPL 53.900 Ft + ÁFA-tól

CPL típusú ajtóink erős középkategóriába tartoznak, karcálló felülettel. A 3-4 hát alatt egyedi méretben legyártható CPL ajtók belépő szintnek minősülnek a beltéri ajtók világában.

Mivel felületén fólia van, nem igényel utókezelést, a végeredmény így is egy karc- és ütésálló kemény fadekor, műgyantával védve. Népszerű és modern formáinak köszönhetően rendkívül népszerű a lakberendezés világában, emellett egyedi mérete ellenére sem számolunk fel plusz költséget.

A CPL erős faforgács lapra történő egyedi nyomtatott mintázat, mely leginkább a Dekor felülethez hasonlítható. Ami viszont megkülönbözteti, hogy a CPL egy plusz fedőréteggel van ellátva, amitől sokkal ellenállóbb, könnyebben kezelhető, és kopásálló. Ezen kívül gyártásának technológiája is eltér, hiszen nem csak mérete választható, de a mintázat száliránya is tetszőleges lehet - vízszintes, függőleges, vagy akár ezek kombinációja.

A CPL ajtók több szempontból is alkalmazkodnak az egyedi igényekhez. Például a nagyobb fényáteresztés érdekében összeállítható akár teljesen végigfutó edzett üveges ajtószárny is, azon felül, hogy az ajtók mintázata, megjelenésének jellege, illetve az üveg típusa és elrendezése is személyre szabható, valamint a hangszigetelés is megoldható.

Számos előnnyel rendelkezik: