Profi Beltéri Ajtók bevezető áron!

Az ajtókat kiszállítjuk, szükség esetén a régit kibontjuk, elszállítjuk és tisztán hagyva a környezetet problémamentesen építjük be rövid időn belül!

Telefon: +3670 672 36 79

STANDARD 35.900 Ft-tól


Standard típusú ajtólapjainkhoz négyféle tok rendelhető:

A legtöbb esetben megoldást nyújt a B, C és D tok, azonban ha vastagabb falba szeretnénk ajtót beépíteni, érdemes a blokktok mellett döntenünk. A széles és sarok takaróprofilokkal nem csak gyorsan, de szépen is beépíthető, ezzel kiküszöbölve azt, hogy egyedileg gyártassunk le átfogó tokot, melyre sokat kellene várnunk, ráadásul jelentősen drágább opció is.

A minőségre külön odafigyelve, élfóliázási technológia segít abban, hogy ajtóink ellenállóbbak legyenek, azáltal, hogy a függőleges élek teljes mértékben körül vannak zárva.

Raktárkészleten tartunk egész ajtólapokat, melyek mérete a személyre szabható tok és blokktok mellett is állandó.

A három pánttal felszerelt ajtólapok sokkal tartósabbnak bizonyulnak.

Utólag szerelhető tokjainknak alapanyaga MDF, felülete ENDURO dekor fóliával kezelt. A borítások szélessége 60 mm, míg a lapok egymáshoz 45°-ban kapcsolódnak. Ezeknél a tokoknál 20 mm állíthatósággal is kalkulálhatunk.

Az ajtótok 2 db álló tokból, és 1 db tokkeresztből áll, amihez még jár egy összeszerelő egység az ezek összeszereléséhez szükséges tartozékokkal, valamint 3 db becsavarós pipa pánt, az összeszereléshez egy útmutató és egy garancia jegy.