Profi Beltéri Ajtók bevezető áron!

Az ajtókat kiszállítjuk, szükség esetén a régit kibontjuk, elszállítjuk és tisztán hagyva a környezetet problémamentesen építjük be rövid időn belül!

Telefon: +3670 672 36 79

kárpitos 

Kárpitozzuk újra!

Fogyasztói társadalmunkban sajnos egyre gyakoribb, hogy ha valami már nem jó, vagy már nem tetszik, hajlamosak vagyunk szívfájdalom nélkül kidobni, lecserélni. Ritka az, mikor egy kárpitos bútordarab annyira hozzánk nő, hogy nehéz szívvel válunk meg tőle. Pedig a bútorok újrakárpitozása roppant egyszerű és kézenfekvő megoldása egy kanapénkon éktelenkedő szennyeződés eltávolítására, de akár új dizájnt is adhatunk kényelmes fotelünknek.


Imodifa  - beltéri ajtó Debrecen

Minőség, személyre szabva

A stílusos otthon a mai világban egyre elérhetőbbé vált, ahogy a nyílászárók piacán is egyre több gyártó kezdett el odafigyelni a vásárlói igényekre, variálhatóvá, és személyre szabhatóvá alakítva ezzel kínálatukat. Mi az Imodifánál azonban a kezdetektől szem előtt tartva vásárlóink igényeit, emellett fejlesztettük technológiánk, mely során kiváló minőségű, és számtalan szempontból módosítható minden egyes beltéri ajtó Debrecen ipari parkjának szívében gyártva.


euró árfolyam 

Árfolyam, a gazdaság egyik mutatója

Annak, hogy a világgazdaságban egy országnak mekkora súlya van, egyik lényeges mutatója lehet az adott ország árfolyamának ingadozása. Egy stabil gazdaság például képes hosszú távon megtartani, vagy akár erősíteni is saját valutáját a világgazdaság többi szereplőivel szemben. Aki a reggeli kávé mellett, még indulás előtt, esetleg ebédszünetben szeret tájékozódni a nagyvilági történések felől, annak ajánljuk figyelmébe weboldalunk, ahol az euró árfolyam mellett számos más valuta árfolyamát is nyomon követhetővé és átláthatóvá tettük, hogy senki ne maradjon le a lényeges történésekről.


google keresőoptimalizálás 

Keresőoptimalizálás

Senki sem szeret a Google találatai között hosszasan böngészni, a mai kor embere mindent rögtön akar. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen legtöbb esetben meg is találja, amit keres, már rögtön az első oldalon, de mit csináljunk, ha cégünk weblapja jóval hátrébb sorolódik a találatok végeláthatatlan listájában? Amennyiben számít cégünk sikere, érdemes elgondolkodni a Google keresőoptimalizáláson, ami nem csak abban segít, hogy minél több embert elérjünk, és ezáltal fellendítsük vállalkozásunk, de szakmai tanácsokkal is szolgál, amivel professzionálisabb megjelenést kölcsönözhetünk weblapunknak.


bérkalkulátorMennyi az annyi?

A munkaszerződések útvesztőjében könnyű eltévedni, hiszen számtalan fontos információt tartalmaz. Fontos mindig átolvasnunk, ahogy kézhez kapjuk, hiszen az apróbetűs részek már nem egy embernek okoztak fejtörést, és kellemetlen pillanatot. Egyik legfontosabb kérdésköre a fizetés, hiszen részben ez határozza meg egy ember életszínvonalát. De mit jelent háztartásunknak a szerződésbe foglalt bruttó jövedelem? Egy bérkalkulátor könnyen lefordítja nekünk, hogy mekkora jövedelemmel kalkulálhatjuk ki az adott hónapunkat.


napelem napelem (rendszer, ár)

Megkönnyítjük a napelem rendszer kiépítését

A napelem rendszer telepítése körülményes és bonyolult művelet tud lenni, azonban egy olyan befektetésnek számít, amiért sokan még így is belevágnak. Az elhatározást tovább könnyítve cégünk aktív szerepet vállal nem csupán a napelem rendszer kiépítésében, de az azt megelőző pályázási és engedélyeztetési folyamatban is segítséget nyújt, hogy a megújuló energiaforrásba invesztáló számára átláthatóbb, követhetőbb, és gyorsabb legyen az egész folyamat.


raktár, csarnok 

Rend a lelke mindennek

A tiszta környezetnek számos előnye van nem csak az egyén szintjén, de szervezeti szinten is. Az embereknek jobb a közérzete, növeli a munkamorált, ráadásul a munka is hatékonyabbá válik, ha minden a helyén van, és semmit sem kell keresgélni. A raktár takarítás, vagy akár a csarnok takarítás azonban nem egyszerű feladat, figyelembe véve, hogy mekkora területről van szó, ezért érdemes egy olyan szakértő cégre bízni a feladatot, akik nem csak rövid időn belül, de professzionális felszereléssel bárhol kifogástalan rendet és tisztaságot teremtenek.


Budapestnyilaszaro 

Ablakok széles skálája

A megfelelő nyílászárót kiválasztani mindig körülményes és nehéz feladat, azonban elkerülhetetlen, ha szeretne meggyőződni, hogy a megvásárolt és későbbiekben beépített ablak vagy ajtó hosszútávon megőrzi majd állapotát. Honlapunkon nem csak cégünk teljes kínálata található meg, de széles választékunk mellett lehetővé tettünk a műanyag ablak rendelését is, ami nagyban megkönnyíti a vásárlás és kiszállítás folyamatát, hogy ennyivel is kevesebb fejtörést okozzon a művelet.


brasil tartós hajegyenesítés


Viszlát, gubancok

Valószínűleg mindenki kelt már úgy, hogy a tükörbe nézve leginkább visszafeküdt volna, és a nap hátralevő részét inkább ágyban töltötte volna, ugyanis haja körülbelül úgy csücsült a fején, mint egy madárfészek vihar után. Megoldást jelent ilyenkor a tartós hajegyenesítés, mely nem csak fényesebbé és egészségesebbé teszi hajunkat, de lényegesen kezelhetőbbé is varázsolja. Garantáltan jó befektetés, hiszen hónapokig fogadhatjuk a bókokat, arról nem is beszélve, hogy minden reggel elégedetten mosolyogva nézhetünk majd a tükörbe, ami jó hatással lesz általános közérzetünkre.


zsirosfodrasz-hajhosszabbitas.hu 

Mennyit vághatok?

Hajkoronánk nem bízzuk akárkire, ami érthető, hiszen egy katasztrofális hajvágás vagy festés végeredménye hónapokig kényelmetlen magyarázkodásokkal tarkítja majd mindennapjaink. Aki megbízható fodrászt keres, vagy csak épp egy ilyen katasztrófa után van, annak ajánljuk figyelmébe a hajhosszabbítás lehetőségét, ami elrejti a másképp tervezett hajvágás végeredményét, természetes hatásának köszönhetően pedig könnyen megtéveszti környezetünk. Vigyázat, akikkel nap, mint nap találkozunk, valószínűleg nem fogják elhinni, hogy egy éjszaka alatt 20 centit nőtt a hajunk.


irodaszer 

Amikor a készlet megcsappan

Valószínűleg a legtöbb cég járt már úgy, hogy utolsó pillanatban vette észre, hogy megfogyatkozott a fénymásolópapír, mikor épp egy fontos dokumentumot próbált volna kinyomtatni. Az irodai nyüzsgésben valóban nehéz mindenre figyelni, sajnos könnyen előfordulhat, hogy ebben a szituációban találjuk magunkat. Azonban erre is van megoldás, hiszen irodaszer webáruházunk irodaszerek széles választékával áll a vevők rendelkezésére, emellett a kiszállítási időt is annyira lecsökkentettük, amennyire csak tudtuk. Egyedi EXPRESS kiszállításunkat akár már a rendelés napján is kézhez kaphatja.


medence 

Megoldás az elhanyagolt medencékre

Házat vásárolnál, de zavar az udvaron éktelenkedő elhanyagolt medence? Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen cégünk medence építés mellett kedvező áron medence felújítással is foglalkozik. Lehetőséged nyílik nem csupán újjá varázsolni az udvaron éktelenkedő koszos medencét egy újra fóliázással, de termékeink között számtalan lehetőséget találsz annak bővítésére is.